Al 25 jaar alles onder één dak bij Dijkhuis Tapijt

ALMELO – Dijkhuis Tapijt biedt kwaliteit en kennis onder één dak. Vijfentwintig jaar geleden begon huisarchitect Ben Dijkhuis met zijn zaak in interieuraankleding aan de Ootmarsumsestraat en sinds januari 2005 is Dijkhuis Tapijt gevestigd aan Het Slot 12 tegenover scholengemeenschap St. Canisius.
De zaak is gespecialiseerd in vloerbedekkingen als tapijt, het festonneren van tapijtkleden, gordijnen, laminaat en de moderne ontwikkeling in pvc- vloerbedekking. Voor hoogwaardige producten, deskundig advies en vrijblijvende offertes bent u bij Dijkhuis Tapijt dus aan het juiste adres.
In eigen atelier vervaardigt Dijkhuis Tapijt gordijnen op maat en worden vloerkleden gefestonneerd (omranden van vloerkleden). Dijkhuis Tapijt komt bij u thuis opmeten en geeft desgevraagd tegelijkertijd deskundig advies over kleur en inrichting van uw interieur om het tot een sfeervol geheel te maken.
De deskundige stoffeerders van Dijkhuis Tapijt dragen zorg voor het leggen van de vloerbedekking of het ophangen van de gordijnen.
In de showroom van Dijkhuis Tapijt vindt u een ruime keuze en als klap op de vuurpijl veel korting tijdens de jubileummaand op de toch al scherpe prijzen.
Op www.dijkhuiswonen.nl vindt u alvast een voorproefje. Het telefoonnummer is: 0546-822910

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00