Geen categorie

Privacyverklaring

Dijkhuis Wonen Dijkhuis Wonen, gevestigd aan Slot 12 7608ND Almelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.dijkhuiswonen.nl

Slot 12 7608ND Almelo

0546-822910

Berry Dijkhuis is de Functionaris Gegevensbescherming van Dijkhuis Wonen, hij is te bereiken via info@dijkhuiswonen.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dijkhuis Wonen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dijkhuiswonen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dijkhuis Wonen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Dijkhuis Wonen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dijkhuis Wonen) tussen zit.

Dijkhuis Wonen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dijkhuis Wonen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Dijkhuis Wonen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dijkhuis Wonen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dijkhuiswonen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen één week, op uw verzoek. Dijkhuis Wonen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dijkhuis Wonen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dijkhuiswonen.nl. Dijkhuis Wonen heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

– DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

Real-time uw woonkamer inrichten

Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw complete woonkamer real-time in te richten via de nieuwste technieken bij ons in de winkel. Neem uw eigen foto’s mee van uw woonkamer en bekijk hoe uw nieuwe woonkamer kan worden!

Al 25 jaar alles onder één dak bij Dijkhuis Tapijt

ALMELO – Dijkhuis Tapijt biedt kwaliteit en kennis onder één dak. Vijfentwintig jaar geleden begon huisarchitect Ben Dijkhuis met zijn zaak in interieuraankleding aan de Ootmarsumsestraat en sinds januari 2005 is Dijkhuis Tapijt gevestigd aan Het Slot 12 tegenover scholengemeenschap St. Canisius.
De zaak is gespecialiseerd in vloerbedekkingen als tapijt, het festonneren van tapijtkleden, gordijnen, laminaat en de moderne ontwikkeling in pvc- vloerbedekking. Voor hoogwaardige producten, deskundig advies en vrijblijvende offertes bent u bij Dijkhuis Tapijt dus aan het juiste adres.
In eigen atelier vervaardigt Dijkhuis Tapijt gordijnen op maat en worden vloerkleden gefestonneerd (omranden van vloerkleden). Dijkhuis Tapijt komt bij u thuis opmeten en geeft desgevraagd tegelijkertijd deskundig advies over kleur en inrichting van uw interieur om het tot een sfeervol geheel te maken.
De deskundige stoffeerders van Dijkhuis Tapijt dragen zorg voor het leggen van de vloerbedekking of het ophangen van de gordijnen.
In de showroom van Dijkhuis Tapijt vindt u een ruime keuze en als klap op de vuurpijl veel korting tijdens de jubileummaand op de toch al scherpe prijzen.
Op www.dijkhuiswonen.nl vindt u alvast een voorproefje. Het telefoonnummer is: 0546-822910

25-jarig bestaan Dijkhuis Tapijt in september 2011

Volgende maand is het 25 jaar geleden dat we als één-mans bedrijf begonnen zijn als Festonneer- en Franjeerbedrijf.
Dit vieren we de gehele maand september met verschillende spectaculaire acties.
Hou de site in de gaten of kom langs.

Dijkhuis Tapijt biedt kwaliteit en kennis onder één dak

Dijkhuis Tapijt biedt kwaliteit en kennis onder één dak. De zaak is gespecialiseerd in tapijt, festonneren, gordijnen en laminaat. Voor deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten, bent u bij Dijkhuis Tapijt aan het goede adres.
Dijkhuis Tapijt beschikt over een eigen gordijnatelier, waar gordijnen op maat worden gemaakt en het festonneren (omranden van vloerkleden) plaatsvindt. Tevens vormt het geven van deskundig advies over kleur en inrichting bij de mensen thuis geen enkel probleem. Eigenaar Ben Dijkhuis weet met zijn ‘titel’ binnenhuisarchitect, elk interieur tot een sfeervol geheel te maken.
Daarnaast wordt het tapijt gelegd door eigen vakkundige stoffeerders, die het tapijt waar mogelijk binnen een dag leggen zodat u daar zo min mogelijk overlast van ondervindt.
Ben Dijkhuis richtte zijn bedrijf in 1986 op aan de Ootmarsumsestraat, maar sinds 2005
is Dijkhuis Tapijt gevestigd aan het Slot 12 in de wijk de Schelfhorst, tegenover scholengemeenschap St. Canisius.
Het pand aan het Slot, met een oppervlakte van maar liefst 370 vierkante meter, beschikt
over een mooie overzichtelijke showroom en gratis parkeerruimte.

Persbericht 2007

FEEL THE COLOUR

Door het snel veranderend modebeeld is het belangrijk dat ook het kleuraanbod van tapijt up to date blijft. Om in te spelen op de huidige & toekomstige kleurtrends heeft Desso van een aantal van haar succesvolle tapijtkwaliteiten nieuwe kleurlijnen gepresenteerd. Het betreft hier de collecties Touché, Asteranne, Conga en Tango.
Touché
Het kleurbeeld van vandaag de dag wordt weer steeds dieper, en de kleuren moeten vooral warmte uitstralen. Met name de bruintinten zien we steeds vaker terugkomen in woning en mode. Deze nieuwe kleurlijn geeft het tapijt een extra zet naar een bredere toepassing in huis, zoals de ouderslaapkamers, werkkamers, entreepartijen of woonkamers.

De structuur van Touché is ongewijzigd gebleven. Het ijzersterke garen van het tapijt heeft een mooie glans, waardoor het een luxe uitstraling heeft. Door deze glans is het tapijt ook levendig want de donker/licht werking komt heel goed tot zijn recht. De Touche collectie bevat 14 kleuren met onder andere de bijzondere tinten naturel beige, warm beige, aubergine, leverbruin, via diepbruin naar zwart.

Asteranne

Grote florale decors, rijke geïllustreerde prints en diepe warme kleuren zijn de interieurtrends van 2007/2008. Dit zien we terug in de come-back van het behang, de meubels en de accessoires. Dit gevoel van luxe en weelderigheid kan met tapijt worden versterkt. Er is immers niets zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt.
Bij deze boudoirachtige stijl passen ook gouden en zilveren accessoires, hoogglans zwart, luipaardprints, Swarovski en mondgeblazen vazen of glaswerk.
Goud, zilver of brons op de vloer is praktisch niet haalbaar. Maar tapijt in tinten die deze uitstraling benaderen zijn wel mogelijk in het rijke en warme kleurenpalet van de 25 Asteranne kleuren van Desso. Het Asteranne tapijt bevat naast de gangbare tinten ook kleuren die kunnen worden vertaald als de kleuren van edelmetalen. Maar ook andere kleuren zoals luxe koningsblauw en vuurrood hullen de ruimte in een sfeer van geheimen en passen ook in deze interieurstijl. Asteranne is een hoogwaardig kwaliteittapijt dat vervaardigd wordt van het ijzersterke Antron garen. Het tapijt heeft een mooie luxe en egale uitstraling.

Tango

Dit tapijt met haar robuuste uitstraling past in een stoere omgeving. Zeker in combinatie met de nieuwe, warme kleuren komt deze gemêleerde lussenpool met haar grove structuur zeer goed tot haar recht. Het gemêleerde karakter maakt het een uiterst breed toepasbaar product met twee overtuigende eigenschappen: vuilverbergend en ijzersterk.

Conga

Ook bij dit praktische tapijt zit de nieuwe look in de aanpassing qua kleur. De trend naar warme en diepere kleuren werd hier verkregen door het gemêleerde karakter van het tapijt iets terug te brengen zonder daarbij aan structuur te verliezen. Met de nieuwe kleurenrange
heeft men de keuze uit 14 eigentijdse tinten.

Al deze kwaliteiten zijn beschermd met een Teflon finish. Zeker bij de lichtere kleuren biedt de Teflon finish een veilig gevoel als het gaat om vervuiling. Deze extra laag beschermt het tapijt tegen aanvuiling en vlekken.

Meer informatie bij:

Desso B.V. Nederland
T 0416-684245
www.dessohome.com

Persbureau: HCP bv, T. 0413-331240, info@homecomfortpress.nl.

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00