Gordijnen

Gordijnen en vitrages mogen zowel van binnen als van buiten worden gezien worden, en een goede indruk maken. Het glas van uw raam maakt ‘s avonds een zwarte, koude, en minder gezellige indruk… wanneer dan de gordijnen gesloten worden wordt een heerlijke behaaglijke sfeer gecreëerd.

Gordijnen

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis. Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij hebben het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.
Tip! Neem foto’s mee van je interieur en de ramen zodat we je nog beter kunnen adviseren. Ook kleurstalen van de muur en vloer zijn handig om mee te nemen.

Op het gebied van raambekleding voeren wij merken als:

Middels ons eigen gordijnatelier worden uw gordijnen snel en professioneel gemaakt. We hebben eigen gediplomeerde stoffeerders in dienst die uw gordijnen opstomen en in plooi hangen. Er wordt geen rommel achter gelaten en u kunt gelijk genieten van uw nieuwe inrichting.

1503_TP_022

Duurzaam

Comfortabel

Slijtvast

Geluiddempend

Eenvoudig te reinigen

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00