Jaloezieën

Het natuurlijke licht dat door de lamellen weerkaatst wordt op het plafond zorgt voor een prettige verlichting van de ruimtes. Het is daarnaast eenvoudig om de jaloezieën af te stellen zodat de intensiteit en inval van het licht altijd naar uw wens is.

Jaloezieën

Jaloezieën als zonwering hebben veel voordelen. Het natuurlijke licht dat door de lamellen weerkaatst wordt op het plafond zorgt voor een prettige verlichting van de ruimtes. Het is daarnaast eenvoudig om de jaloezieën af te stellen zodat de intensiteit en inval van het licht altijd naar uw wens is. U heeft hierdoor minder kunstlicht nodig om de kamers in uw huis te verlichten.

De jaloezieën kunnen ervoor zorgen dat het raam helemaal wordt afgesloten. Door de mogelijkheid om ramen totaal af te sluiten wordt dit type raamdecoratie vaak gebruikt om privacy te beschermen. Vooral ’s avonds en in badkamers zijn jaloezieën een ideaal middel om uw privacy te waarborgen.

Door jaloezieën ramen af te laten sluiten zorgt u er ook voor dat er minder warmte het huis verlaat. Dit betekent dat u vooral ’s winters energie bespaart door de isolerende werking van jaloezieën. U bespaart ook energie doordat u minder kunstlicht nodig heeft om kamers te laten verlichten.

Naast dat de lichtinval en privacywens per ruimte geregeld kan worden zijn er verder talloze variaties verkrijgbaar van dit type raam decoratie. U kunt samen met ons bepalen uit welk materiaal de jaloezie bestaat en welke kleur of print de lamellen hebben.

GB2001_014

Privacy

Gerbuiksvriendelijk

Energie besparend

Veelzijdig

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00