Plissé gordijnen

Het dubbelgeplisseerde gordijn heeft als groot extra voordeel een energie besparende functie. De dubbelwandige structuur van de stof zorgt namelijk voor een stilstaande luchtlaag welke een aanzienlijke extra isolatie biedt voor uw ramen.

Plissé gordijnen

Het plisségordijn heeft een aantal grote voordelen welke zeker meetellen wanneer u kiest voor deze vorm van raamdecoratie.

Eén van de grootste voordelen van het plisségordijn is haar veelzijdigheid. In bijna elke situatie is het plisségordijn wel toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan dakramen, schuine ramen, lichtstraten en deuren. Door de diverse plaatsing en bevestigingsmogelijkheden is er altijd wel een manier om het plisségordijn op te hangen.

Het dubbelgeplisseerde gordijn heeft als groot extra voordeel een energie besparende functie. De dubbelwandige structuur van de stof zorgt namelijk voor een stilstaande lichtlaag welke een aanzienlijke extra isolatie biedt voor uw ramen. U creëert tenslotte een extra isolatie laag tussen uw raam en uw woonruimte. In de winter blijft de kou hierdoor buiten en in de zomer blokkeert het plisségordijn de warmte van de zon. De besparing met een duplisségordijn is verrassend hoog.

De stilstaande luchtlaag tussen de dubbelgepliseerde stof van het duplisségordijn zorgt niet alleen voor isolatie. Het duplisségordijn heeft namelijk ook een geluidswerende functie door de dubbele structuur van de stof. Zo houdt u vervelende geluiden van buitenaf dus ook gewoon buiten.

Ook het bedieningsgemak van deze vorm van raamdecoratie is erg hoog. Het plisségordijn is erg makkelijk in bediening en bij een vrijhangend model kan het duplisségordijn in elke gewenste positie gezet worden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor de manier waarop u ze kunt verstellen. Zo kunt u zelf kiezen welke u het prettigst vindt.

1503_TP_016

Veelzijdigheid

Energie besparend

Makkelijk

Geluiddempend

Het plisségordijn kan makkelijk aangepast worden aan elke stijl en elk interieur.

Het stofpakket kan namelijk gemaakt worden in een breed aanbod van verschillende stofsoorten en kleuren.

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00