Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in ontelbaar veel designs, zodat er altijd wel een geschikte uitvoering, stof en materiaal voor uw interieur en persoonlijke smaak tussen zit.
Rolgordijnen zijn naast decoratief en passend bij elk interieur ook erg functioneel.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn naast decoratief en passend bij elk interieur ook erg functioneel. U regelt de lichtinval eenvoudig, wanneer u wilt, via een ketting of koord. Ook zijn er elektrische rolgordijn uitvoeringen verkrijgbaar die erg gemakkelijk te bedienen zijn; het nadeel hiervan is dat de raambekleding niet functioneert bij een stroomstoring.

Via de bediening kunt u het rolgordijn in elke gewenste stand zetten; zo regelt u de lichtinval in uw ruimtes eenvoudig en snel, wat bijdraagt aan de sfeer van elke kamer. En doordat u de lichtinval regelt, regelt u ook uw privacy en bescherming van uw persoonlijke leefruimte met het rolgordijn. Twee vliegen in één klap! Rolgordijnen zijn niet voor niets erg populair in Nederland!

Bij het samenstellen van uw rolgordijn kunt u beginnen bij de stofsoort. Er zijn zowel synthetische als natuurlijke stoffen die elk hun eigen voordelen bieden voor uw rolgordijn. Daarnaast zijn er effen stofsoorten of juist stofsoorten met een print in de stof. Elke stof heeft weer een andere uitstraling en dat heeft veel effect op de uitstraling van het rolgordijn.

Als u weet wat voor stofsoort u wilt, moet u ook nog kiezen welke kleur u wilt voor uw rolgordijnen. Er zijn veel verschillende kleuren verkrijgbaar en er zit altijd wel iets bij voor uw interieur. Misschien wilt u wel lichte rolgordijnen of juist donkere of kleurige rolgordijnen.
Daarnaast kunt u, afhankelijk van de toepassing, ook nog kiezen of u licht-doorlatend of juist verduisterende rolgordijnen wilt.

Aan de hand van uw wensen qua stofsoort en kleur, kunt u uw eigen rolgordijnen op maat laten maken. Wij komen altijd bij u thuis opmeten. Dit alles kan zonder dat u er een vermogen aan hoeft te spenderen, want op maat gemaakte rolgordijnen hoeven zeker niet duur te zijn. Zo ontvangt u dus maatwerk rolgordijnen voor een scherpe prijs. Dat is een groot voordeel.

GB2001_016v2

Voordelig

Veelzijdig

Functioneel

Privacy

Lichtinval regelen

Rolgordijnen zijn leverbaar in ontelbaar veel designs, zodat er altijd wel een geschikte uitvoering, stof en materiaal voor uw interieur tussen zit.

Zonder dat u er een vermogen aan hoeft te spenderen uiteraard, want rolgordijnen op maat hoeven niet al te duur te zijn.

Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00