Vloerkleden

Bij het kopen van een vloerkleed wilt u natuurlijk altijd profiteren van de beste aanbieding. Bij ons profiteert u altijd van geweldige kwaliteit vloerkleden tegen eerlijke prijzen. Voordat u zich gaat oriënteren op prijzen is het van belang om te weten welk type vloerkleed het beste bij uw interieur past.

Een vloerkleed kan de ruimte waarin het wordt gebruikt een stuk groter doen lijken, en kan door een bepaalde kleurencombinatie de complete uitstraling van de kamer beïnvloeden.

Een groot voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat het een warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin het ligt. Daarom mag ook het type vloerkleed niet worden onderschat. Een hoogpolig vloerkleed houdt de voeten heerlijk warm, wat met name in de wintermaanden erg aangenaam is. Onder andere Shaggy vloerkleden zijn hoogpolige vloerkleden die u bij ons kunt bestellen.

Momenteel is er steeds meer vraag naar kortepolig en vintage kleden. Deze zijn makkelijker in onderhoud en de kamer lijkt daardoor ruimer.

Enkele merken wat wij voeren zijn: Brinker, Brink & Campman, Louis de Poortere, Moooi Carpets, Aventura, Nova Carpets, Hamat.

Wij kunnen elk vloerkleed op maat voor u maken.

Op onze webshop hetDesignhuys.nl kunt u ze rechtstreeks aanschaffen.

Astoria-Roomwit-sfeer-2
Dijkhuis Wonen
0546 - 82 29 10
Maandag: Gesloten
Di - Vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00